Produk

   
     

Emas adalah cara yang baik untuk memastikan pemeliharaan kekayaan dan untuk lulus kekayaan dari satu generasi ke generasi seterusnya. Sebaik sahaja anda telah mendapat beberapa emas dalam portfolio anda, maka pelaburan lain seperti saham perlombongan, dana pelaburan dan pelaburan emas lebih spekulatif boleh dipertimbangkan. Syiling bulion moden membolehkan pelabur untuk memiliki emas gred pelaburan syiling sah pada premium yang kecil dengan harga spot emas sebagai disebut harga di pasaran. Nilai duit syiling emas dan bar ditentukan hampir semata-mata oleh harga emas, dan dengan itu mengikut harga emas itu. Gold semuanya terdapat dalam bentuk bar dan syiling emas, dicetak di UK, Amerika Syarikat, Kanada, Afrika Selatan, Austria, Australia, China dan negara-negara lain.

Zenith Gold International
Zenith Gold International Limited (ZGI) adalah salah satu pelabur utama dalam berpangkalan di Kanada pertengahan peringkat pengeluar emas yang memiliki dan mengendalikan Mine Mulatos di Mexico, salah satu yang paling rendah kos lombong emas di dunia.

Zenith Gold International Limited (ZGI) kini mempunyai sama dengan fokus utama sebagai bulion emas dan syiling emas pengeluar melalui perkongsian bijak dengan lain-lain pembekal perkhidmatan yang berkaitan untuk menggalakkan perlindungan kekayaan melalui transformasi sistem (Mesin Vending Gold) dan penghantaran di Eropah, Timur Tengah dan rantau Asia dan komited untuk piawaian tertinggi dalam pembangunan lestari.

Sebagai sebahagian daripada kumpulan dalam mengembangkan pengeluaran kos rendah, peneraju dalam prestasi kewangan dan pelaburan, dan pemimpin dalam nilai pemegang saham. Zenith Gold International Limited (ZGI) secara konsisten mencapai objektif utama ini sepanjang sejarah pengalaman kumpulannya.