Produk

PRODUK ZG

 Emas adalah cara yang baik untuk memastikan pemeliharaan kekayaan dan untuk lulus kekayaan dari satu generasi ke generasi seterusnya. Sebaik sahaja anda telah mendapat beberapa emas dalam portfolio anda, maka pelaburan lain seperti saham perlombongan, dana pelaburan dan pelaburan emas lebih spekulatif boleh dipertimbangkan. Syiling bulion moden membolehkan pelabur untuk memiliki emas gred pelaburan syiling sah pada premium yang kecil dengan harga spot emas sebagai disebut harga di pasaran. Nilai duit syiling emas dan bar ditentukan hampir semata-mata oleh harga emas, dan dengan itu mengikut harga emas itu. Gold semuanya terdapat dalam bentuk bar dan syiling emas, dicetak di UK, Amerika Syarikat, Kanada, Afrika Selatan, Austria, Australia, China dan negara-negara lain.
ZENITHGOLDS.COM adalah cabang bisnes terbaru yang ditubuhkan dan dilancarkan ke 28 buah negara pada 7 Sept. 2014 yang lalu.. Melalui ZENITHGOLDS.COM anda berpeluang menikmati pendapatan pasif dan aktif melalui plan affiliate…Akan diterangkan secara lebih lanjut didalam tajuk ZENITHGOLD ADVISOR…

 ZGI adalah pelabur utama di Mine Mulatos Mexico yang merupakan antara lombong emas terbesar didunia. Melalui lombong emas ini ZGI menjadi pengeluar bullion dan syiling emas yang menggunakan logo ZG untuk pasaran dunia.


  


Tahukah anda bahawa emas Zenith Gold telah diuji ketulenannya dan ia boleh dileburkan untuk membuat barang kemas? Biarlah gambar berbicara…

 
Selain itu ZGI juga merupakan pengeluar Mesin Vending Emas untuk pasaran negara2 maju seperti US,UK dan Dubai.ZGI juga telah melancarkan program affiliate pada 7 september 2014 serentak ke seluruh dunia bagi memperluaskan lagi pasaran dan pengedaran Gold Bullion serta kepingan emas yang dikeluarkan.